Σύντομο Βιογραφικό

we work hard every day to bring ideas to your life

Γ


εννήθηκα το 1980 στην Αθήνα, όπου και  πέρασα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Καθώς είχα την ευκαιρία να ανακαλύψω από νωρίς τις κλίσεις, τα ταλέντα και  τα ενδιαφέροντά μου, σπούδασα Τεχνικός Διακόσμησης  σε Δημόσιο  Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης . Στη διάρκεια των σπουδών μου αρίστευσα πετυχαίνοντας τέσσερις υποτροφίες, ενώ είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω επιμορφωτικά σεμινάρια για τις παγκόσμιες τάσεις στο χώρο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης.

 

DAMASK WORLD DESIGN
Στα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα δέχτηκα έντονες επιρροές από την ιδιαίτερη αύρα της Ανατολικής Μεσογείου -στοιχείο που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της εταιρείας- και εξειδικεύτηκα στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων καθώς και στην εφαρμογή – τεχνική ειδικών υλικών κατασκευής.

VIRKUS LABCO
Ανακάλυψα τη σημασία του αρμονικού συνδυασμού πρακτικότητας και αισθητικής και ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τη μελέτη και το σχεδιασμό εργαστηρίων, επαγγελματικών χώρων και δημοσίων κτηρίων.

NATURA HOME
Είχα την ευκαιρία να αποκτήσω εξειδικευμένες γνώσεις για το ύφασμα, την κουρτίνα, την ταπετσαρία, καθώς και για την κατασκευή ειδικών μηχανισμών σκίασης.

RESEARCH INTERNATIONAL
Μέσα από  τη διαρκή συνεργασία μου με τον χώρο της  Επιστημονικής και Κοινωνικής Έρευνας, είμαι σε θεση να παρέχω πρωτοποριακές ιδέες στον κλάδο της Διαφήμισης, της Συσκευασίας και της Θέσης Αγοράς γνωστών εταιρειών στην Ελλάδα.

 

MORE DESIGN
Έχοντας πλέον δημιουργήσει το δικό μου γραφείο στον παραδοσιακό οικισμό Παρθενώνα Χαλκιδικής, είμαι σε θέση να παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης και διακόσμησης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με υπευθυνότητα, συνέπεια και έχοντας πάντοτε ως στόχο την εκπλήρωση των απαιτήσεων και των αναγκών κάθε ατόμου και κάθε χώρου.

Παραδοσιακός Οικισμός Παρθενώνας

Παραδοσιακός Οικισμός Παρθενώνας