Πατητή τσιμεντοκονία στο μπάνιο

» Posted in Τσιμεντοκονίες | 0 comments

1 Star (1 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Πατητή τσιμεντοκονία στο μπάνιο

Η τεχνοτροπία της πατητής τσιμεντοκονίας μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλα τα στυλ διακόσμησης και να παρουσιάσει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, είτε εφαρμόζεται μόνη της, είτε σε συνδυασμό με άλλα υλικά. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα επεξεργασίας, προκειμένου να δημιουργηθούν ποικίλα σχήματα, πρωτότυπα σχέδια και μοναδικά χρώματα.

Με οδηγό την φαντασία μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό στυλ στο μπάνιο, συνδυάζοντας την πατητή τσιμεντοκονία με πολύχρωμα πλακάκια σε ποικίλα σχέδια, πέτρινα στοιχεία σε συγκεκριμένα σημεία του μπάνιου όπως τα σκαλοπάτια ή οι εσοχές, μεγάλοι σκαλιστοί καθρέφτες, πολύχρωμα βιτρό ή ακόμη και μοντέρνα μονόχρωμα τζάμια!
Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται αφενός στο σωστό συνδυασμό αντικειμένων και χρωμάτων -σύμφωνα πάντα με το ύφος του μπάνιου αλλά και του υπόλοιπου σπιτιού- και αφετέρου στην άψογη τοποθέτηση του υλικού από το εξειδικευμένο συνεργείο.

 

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>