Πατητή τσιμεντοκονία στην κουζίνα

» Posted in Τσιμεντοκονίες | 6 comments

1 Star (3 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Πατητή τσιμεντοκονία στην κουζίνα

Α

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης της στην κουζίνα -και όχι μόνο- είναι πως μπορεί να ενσωματώσει στην επιφάνειά της πολλά και διαφορετικά υλικά, όπως το πλακάκι, το βότσαλο, το γυαλί και το ξύλο και να αποδώσει μοναδικούς συνδυασμούς που χαρίζουν στο χώρο μια μοναδική κομψότητα. Έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό φθαρμένα δάπεδα, παλιά πλακάκια σε πατώματα και τοίχους, σαθρές τσιμεντοκονίες, μωσαϊκά κ.α. αναδεικνύοντας την λάμψη και την διαχρονική αξία τους στο χώρο σας.
Επιπλέον, η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί ένα πολύ εύχρηστο και εύπλαστο υλικό που σας δίνει άπειρες δυνατότητες για να πετύχετε ξεχωριστές δημιουργίες γρήγορα, σίγουρα και οικονομικά. Ο πάγκος της κουζίνας είναι αδιάβροχος και απόλυτα στεγανός, δεν φθείρεται από την συχνή τριβή και δεν επηρεάζεται από την θερμότητα των μαγειρικών σκευών. Τέλος, διευκολύνει την καθημερινότητά σας, καθώς δεν απαιτεί τακτική φροντίδα.

 

 

 

6 Comments

 1. H πατητη τσιμεντοκονια εφαρμόΖεται σε παλιά φορμαικα κουζίνας του 80? Θέλω να ανακαινισω την κουζίνα μου οικονομίκα και δεν μπορώ να αλλάξω τα ντουλάπια και τον πάγκο μου

 2. Η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να εφαρμοστεί στον πάγκο σας, υπό την προϋπόθεση να μην έχει κάπου φουσκώσει ο πάγκος. Σίγουρα το συνεργείο εφαρμογής της πατητής τσιμεντοκονίας θα πρέπει πρώτα να ελέγξει την κατάσταση του πάγκου της κουζίνας.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας στείλετε email sg@anakainisi-diakosmisi.com με τα στοιχεία σας (τηλέφωνο, περιοχή) για να σας καλέσουμε ή/και να κλείσουμε ένα ραντεβού με το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

  Με εκτίμηση,
  Στέλλα Γρηγορίου

 3. Εχω χτιστό πάγκο με πλακάκι, αν ξηλωθει το πλακάκι μπορεί να εφαρμοστεί η πατητη τσιμεντοκονία; Εχω δει στο site της kourasanit ενα επίχρισμα που το εφαρμόζουν και σε κουζίνα, είναι το ίδιο πράγμα με την πατητή τσιμεντοκονία;

  • Η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να τοποθετηθεί και πάνω από τα πλακάκια, αρκεί να μην έχουν ξεκολλήσει.
   Το επίχρισμα kourasanit έχει αρκετές ομοιότητες με την πατητή τσιμεντοκονία, αλλά διαφέρουν στη σύνθεση των πρώτων υλών, άρα και στο αποτέλεσμα.
   Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας στείλετε email sg@anakainisi-diakosmisi.com με τα στοιχεία σας (τηλέφωνο, περιοχή) για να σας καλέσουμε ή/και να κλείσουμε ένα ραντεβού με το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

   Με εκτίμηση,
   Στέλλα Γρηγορίου

 4. Μπορεί να γίνει επένδυση με τσιμεντοκονία σε μαρμάρινο νεροχύτη και καθρέφτη νεροχύτη;

  • Καλησπέρα σας,
   ναι μπορούν να επενδυθούν και τα δύο υλικά που αναφέρατε με την πατητή τσιμεντοκονία, αφού προηγηθεί ένα ειδικό υπόστρωμα ανάλογα την κατάσταση του νεροχύτη σας.

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>