Σόμπες – Ξυλόσομπες

» Posted in Σόμπες – Ξυλόσομπες - Τζάκια | 1 comment

1 Star (2 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Σόμπες – Ξυλόσομπες

Λόγω του αυξημένου κόστους του πετρελαίου, τα τελευταία χρόνια η παραδοσιακή σόμπα επανήλθε δυναμικά στη ζωή μας, άλλοτε για να περιορίσει τη χρήση του καλοριφέρ και άλλοτε για να την αντικαταστήσει εντελώς. Έτσι παρατηρούμε πως έχει αυξηθεί κατά πολύ η ζήτηση για  εναλλακτικές μορφές θερμότητας οι οποίες έχουν την δυνατότητα αφενός να συρρικνώσουν τα έξοδα θέρμανσης, αφετέρου να είναι φιλικές προς το περιβάλλον και να αποδίδουν στο μέγιστο βαθμό. Μια από αυτές τις επιλογές είναι και η γνωστή σε όλους μας ξυλόσομπα.
Η ξυλόσομπα μπορεί να μειώσει το επίπεδο των εκπομπών CO2 κατά περίπου 1.000 κιλά ανά έτος, ενώ παράλληλα μας προσφέρει αυτήν την μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και θαλπωρής στο χώρο μας. Στο εμπόριο διατίθενται ξυλόσομπες σε πολλά χρώματα και διάφορα μεγέθη. Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα οι παραδοσιακές – αντικέ με χειροποίητα σχέδια, που μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο και  μας χαρίζουν ιδανικές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την ξεχωριστή αισθητική τους.

 

 

1 Comment

  1. iperoxa

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>