Σταμπωτά δάπεδα

» Posted in Ειδικά Υλικά | 0 comments

1 Star (1 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Σταμπωτά δάπεδα

Υλικό μεγάλης αντοχής, ανθεκτικό σε όλα τα καιρικά φαινόμενα, εύκολο και γρήγορο στην εφαρμογή, σε πολύ προσιτή τιμή: είναι μερικά από τα στοιχεία που τοποθετούν το σταμπωτό δάπεδο στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών μας.
Πρόκειται για ένα πολύ πρακτικό σύστημα, με μεγάλη διάρκεια ζωής, που θα το βρούμε σε μια πλούσια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Κλασικό, μοντέρνο ή σύγχρονο, όποιο κι αν είναι το στυλ που σας αντιπροσωπεύει, είναι σίγουρο πως θα ανακαλύψετε τον συνδυασμό που σας ικανοποιεί. Ειδικά κατασκευασμένα για την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων όπως αυτός της πισίνας, της αυλής και του κήπου, τα σταμπωτά δάπεδα παραπέμπουν στο στοιχείο της πέτρας, του ξύλου και του τούβλου ενώ, συνδυασμένα με περίτεχνα σχέδια, προσδίδουν σε κάθε χώρο μια ξεχωριστή όψη. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ανθρώπους με εκλεπτυσμένο γούστο και υψηλές προσδοκίες.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΑΜΠΩΤΟ ΤΟΙΧΟΥ
Μια πολύ εύκολη και εξαιρετικά ανθεκτική τεχνική διακόσμησης για την επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων τα οποία είναι αδιάβροχα και ανεξίτηλα. Αποτελεί μια γρήγορη και οικονομική λύση για την διακόσμηση κάθετων επιφανειών, χωρίς να στερείται αισθητικής απόλαυσης.

 

Σταμπωτά δάπεδα

 

 

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>