Πηγή έμπνευσης το εστιατόριο «Nandoʼs»

» Posted in Κατάστημα-Γραφείο-Επαγγελματικοί χώροι | 0 comments

1 Star (2 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Πηγή  έμπνευσης το εστιατόριο      «Nandoʼs»

Πηγή έμπνευσης για αυτήν την ιδιαίτερη αισθητική του χώρου αποτέλεσε κυρίως η νότιο-αφρικανική αγορά που πλημμυρίζει πάντα από κίνηση, ζωντάνια και φως!
Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα αντικείμενα διακόσμησης του εστιατορίου συνδυάζουν άρτια την κομψότητα με την πολυτέλεια, την αρμονία με την πρακτικότητα.

Από τα πιο ξεχωριστά highlights του χώρου θεωρείται ο μεγάλος κεντρικός θόλος, ο οποίος κρέμεται από μια ιδιαίτερη ξύλινη κατασκευή και χαράζει ένα τολμηρό διαγώνιο μονοπάτι μέσα από το εστιατόριο. Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης ο χαμηλός φωτισμός που βρίσκεται στην οροφή του εσωτερικού χώρου, ενώ το εξωτερικό μέρος του κήπου φωτίζεται με μια ξύλινη κατασκευή στην οποία έχουν τοποθετηθεί λάμπες που θυμίζουν γιρλάντα. Έτσι δημιουργείται μια χαλαρή και ανάλαφρη ατμόσφαιρα, ιδανική για να απολαύσει κάποιος το φαγητό του με την παρέα του.


Για την επένδυση των επίπλων έχουν χρησιμοποιηθεί πολύχρωμα υφάσματα, ενώ τα ψάθινα καλάθια δεσπόζουν στο χώρο, καθώς εφαρμόζονται ακόμη και στα φωτιστικά. Τέλος, τη συνολική διακόσμηση συμπληρώνει μια ποικιλία αποχρώσεων στο φωτισμό, όπως το κίτρινο, το κόκκινο και το μπλε.

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>