Πατητή τσιμεντοκονία

» Posted in Τσιμεντοκονίες | 0 comments

1 Star (2 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Πατητή τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία επαναφέρει στο προσκήνιο την αίγλη της παραδοσιακής Αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής και τις μυρωδιές της Μεσογείου!

Συγχρόνως προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων, καθώς η φαντασία μας είναι ελεύθερη να δημιουργήσει χωρίς περιορισμούς!

Η φιλοσοφία της ξεκινά από μια παλιά τεχνοτροπία, στην οποία χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά ώστε να διαμορφωθούν χώροι με ξεχωριστή αισθητική, για πελάτες με ιδιαίτερες διακοσμητικές απαιτήσεις.

Η τεχνοτροπία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλα τα στυλ διακόσμησης και να παρουσιάσει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, είτε εφαρμόζεται μόνη της, είτε σε συνδυασμό με άλλα υλικά. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα επεξεργασίας, προκειμένου να δημιουργηθούν ποικίλα σχήματα, πρωτότυπα σχέδια και μοναδικά χρώματα.

 

 

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι 100% ελληνικό προϊόν, οικολογικό, φυσικό και βιοκλιματικό. Βασίζεται σε συστατικά όπως η θηραϊκή γη, η υδράσβεστος, η χαλαζιακή άμμος, καθώς και διάφορες ρητίνες.

Εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση και υψηλές μηχανικές αντοχές – ακόμη και σε επιστρώσεις για τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης – χάρη στην υψηλή ελαστικότητά της, ενώ παράλληλα απορροφά τις συστολές-διαστολές που προκαλούν οι μεταβολές της θερμοκρασίας και ελέγχεται από συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Ταυτόχρονα, δημιουργεί ενιαία δάπεδα και επιφάνειες χωρίς αρμούς, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ περισσότερη υγιεινή.

Έχει άριστες αντοχές και  αντιχαρακτικές ιδιότητες, είναι απόλυτα αδιάβροχη, δεν φθείρεται και διατηρεί την αρχική της όψη αναλλοίωτη στον χρόνο.

 

Συνολικά θα λέγαμε ότι αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και  ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενώ είναι ιδανική για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς η εφαρμογή μπορεί να γίνει σχεδόν παντού (σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια, κουζίνες, χτιστές μπανιέρες, κτλ).

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>