Ξύλινα δάπεδα

» Posted in Ξύλινα | 0 comments

1 Star (1 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Ξύλινα δάπεδα

Μοναδικό υλικό, σε πολλές αποχρώσεις, έρχεται να ομορφύνει την ζωή μας και κάθε χώρο μας εκπέμποντας ζωντάνια, αλλά ταυτόχρονα ηρεμία και ισορροπία. Δένει αρμονικά με το περιβάλλον και είναι σε θέση να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά υλικά, αναδεικνύοντας την κομψότητα και τη διαχρονικότητά του. Η ευελιξία του ξύλου παρέχει την δυνατότητα εφαρμογής του σε όλους τους χώρους – εσωτερικούς και εξωτερικούς- ενώ οι πολλές παραλλαγές του σε συνδυασμό με την πρόοδο της τεχνολογίας εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παράλληλα, διατηρεί ζεστό κάθε χώρο – καθώς είναι καλός αγωγός της θερμότητας – και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Με μια επαρκή συντήρηση, μπορεί να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση για πολλές δεκαετίες.

 

Πρεσαριστά Δάπεδα: δάπεδα μεγάλης αντοχής στα γδαρσίματα, ιδανικά για χώρους με υγρασία, στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και σας βγάζουν ασπροπρόσωπους! Πιστά στην όψη αντίγραφα του αληθινού ξύλου και με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής, μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Παρκέτα Μασίφ: με μια μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και αποχρώσεις, τα παρκέτα μασίφ είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε κάθε γούστο ενώ ταυτόχρονα παρέχουν απίστευτη ποιότητα κατασκευής συνδυασμένη άρτια με ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Ιδιαίτερη εμφάνιση, επιβεβλημένη πρακτικότητα και μοναδική αξιοπιστία: όλα σε ένα!
Παρκέτα Ημιμασίφ: φυσικό αποτέλεσμα σε έτοιμο προγυαλισμένο δάπεδο, για όσους επιλέγουν μια πιο οικονομική λύση, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα άλλα δάπεδα. Με ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε είδη ξύλου και ποικίλα φινιρίσματα, ο καθένας θα βρει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην δική του αισθητική και τις προσωπικές του ανάγκες. Η  εφαρμογή της νέας τεχνολογίας στα ειδικά βερνίκια εξασφαλίζει ένα προϊόν που συνδυάζει άρτια φυσικότητα και ανθεκτικότητα.
Χειροποίητα Δάπεδα: Στα χειροποίητα δάπεδα τα λόγια πραγματικά περιττεύουν! Ιδιαίτερες κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την καλαισθησία τους, τεχνικές που συνδυάζουν πολυτελή και ξεχωριστά υλικά, όλα εναρμονισμένα με τη ζωντάνια του φυσικού ξύλου. Ιδανική επιλογή για όσους η κομψότητα και η καλαισθησία εκφράζεται απαραίτητα και στον προσωπικό τους χώρο.
Δάπεδα Εξωτερικού χώρου (deck): Ξύλινες επιφάνειες ειδικά κατασκευασμένες για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικές σε όλα τα καιρικά φαινόμενα. Μεγάλη ποικιλία προτάσεων από διάφορα είδη ξύλου, με λείες ή ανάγλυφες επιφάνειες που στολίζουν τον εξωτερικό σας χώρο. Αναμφίβολα, θα βρείτε αυτό που ικανοποιεί τις δικές σας απαιτήσεις!

 

 

Ξύλινα δάπεδα

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>