Ντουζιέρες – Καμπίνες

» Posted in Ντουζιέρες | 0 comments

1 Star (1 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Ντουζιέρες – Καμπίνες

Τα σύγχρονα μπάνια διαθέτουν συχνά, εκτός από μπανιέρα, και επιπλέον ντουζιέρα ή άλλες φορές μόνο ντουζιέρα με πολυτελείς καμπίνες από ανθεκτικό υλικό.
Κατά κύριο λόγο είναι καλυμμένες από γυαλί και το μέγεθός τους είναι  90×90. Είναι όμως εύκολο να προσαρμοστούν ανάλογα με το μέγεθος και τη διακόσμηση του χώρου μας, ενώ μπορούν ακόμη να φιλοξενήσουν έναν πάγκο καθίσματος κάτω απ’ το ντους.
Οι κομψές και μοντέρνες καμπίνες έχουν γίνει η τελευταία μόδα στο μπάνιο και πρώτη επιλογή στις ανακαινίσεις. Οι ντουζιέρες αντικαθιστούν την παραδοσιακή έννοια της μπανιέρας και δημιουργούν χώρο, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια αίσθηση οικειότητας στην διακόσμηση του μπάνιου μας.
Σταδιακά, η παραδοσιακή καμπίνα με τη συρόμενη γυάλινη πόρτα, εξελίχθηκε σε πόρτα χωρίς περίβλημα ή με περίβλημα ιδιαίτερα καλαίσθητο για τον χώρο, εύκολο στον καθαρισμό και πολύ ανθεκτικό.
Μια μεγάλη ποικιλία από καινοτόμες και στυλιζαρισμένες ντουζιέρες είναι σήμερα διαθέσιμες, ιδανικές για πολλά και διαφορετικά στυλ διακόσμησης, ικανές να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές ανάγκες κάθε πελάτη. Πρωταρχικός στόχος για το μπάνιο στη σύγχρονη εποχή είναι σαφώς η εξοικονόμηση χώρου και η ασφάλεια. Η καλή κατασκευή και η ακρίβεια στα γυάλινα ντους αποτελεί ένα κομβικό σημείο γι’ αυτό το αποτέλεσμα.
Οι υπερσύγχρονες καμπίνες εξασφαλίζουν μια ευάερη αίσθηση και είναι διαθέσιμες σε ποικίλα μεγέθη και υλικά. Οι ντουζιέρες εξελίσσονται σε διαχρονικά, κομψά κομμάτια που συνδυάζουν την πρακτικότητα με την αισθητική απόλαυση.

 

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>