Μπανιέρες

» Posted in Είδη Υγιεινής | 0 comments

1 Star (1 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Μπανιέρες

Τόσο ο σχεδιασμός όσο και η κατασκευή της μπανιέρας αποτελεί ένα σημαντικό θέμα στην τελική διαμόρφωση του μπάνιου, αφενός γιατί καταλαμβάνει τον περισσότερο χώρο και αφετέρου, επειδή οφείλει να είναι πάνω απ΄ όλα λειτουργική. Ο προσδιορισμός του κατάλληλου τύπου μπανιέρας γίνεται κυρίως με βάση τα διαθέσιμα τετραγωνικά, το στυλ διακόσμησης του χώρου και το σωματότυπο των χρηστών. Η πρόοδος της τεχνολογίας στον τομέα αυτό έχει να επιδείξει σήμερα σπουδαίες και πρωτότυπες δημιουργίες ως προς την σχεδίαση, υλικά κατασκευής φιλικά προς το περιβάλλον και πολύ ανθεκτικά και, βεβαίως, ποικιλία διαθέσιμων παροχών.
H μπανιέρα αποτελεί αναμφισβήτητα ένα χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας και γι΄αυτό βασική μας μέριμνα θα πρέπει να είναι η επιλογή των κατάλληλων διαστάσεων. Επιπλέον, μέσα από μια μεγάλη γκάμα μπορούμε σήμερα να επιλέξουμε ακρυλικές μπανιέρες με ειδικά υποστηρίγματα κεφαλιού αλλά και πολλαπλά συστήματα ψεκασμού στο ντους, που παρέχουν τη δυνατότητα για σάουνα και ατμό. Ακόμη, διατίθεται ποικιλία συσκευών  αρωματοθεραπείας, spa και τζακούζι, ενώ μια από τις τελευταίες καινοτομίες στην αγορά είναι το μασάζ με αέρα – εφόσον φυσικά υπάρχει η τεχνολογία που τα υποστηρίζει. Τα νέα αυτά προϊόντα επιτρέπουν ταυτόχρονα τον προγραμματισμό της ακριβούς θερμοκρασίας του νερού, για την αποφυγή ξαφνικής ροής κρύου ή καυτού νερού.
Τέλος, πολλές μπανιέρες και ντους πολυτελείας είναι εξοπλισμένα πλέον με στερεοφωνικά συστήματα, τηλεοράσεις, βίντεο και τηλέφωνα, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό τον απόλυτο  συνδυασμό χαλάρωσης και εξυπηρέτησης.

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>