Κουφώματα PVC

» Posted in Εξωτερικά | 0 comments

1 Star (No Ratings Yet)
Loading...
Κουφώματα PVC

Η

 

Κάθε κούφωμα οφείλει να ικανοποιεί απαιτήσεις υδατοστεγανότητας, ανεμοστεγανότητας, ηχομόνωσης, θερμομόνωσης, αντοχής στην ανεμοπίεση, ελέγχου της ηλιακής ακτινοβολίας, ευκολίας χειρισμού, ασφάλειας, συντήρησης και αντοχής και να πληροί κάποιες βασικές αρχές σχεδιασμού.

Το σημαντικότερο στάδιο της όλης διαδικασίας είναι η τοποθέτηση και η καλύτερη δυνατή εφαρμογή του κουφώματος στα ανοίγματά μας. Αρχίζει με τη σωστή λήψη των τελικών μέτρων, συνεχίζει με την ευθυγράμμιση (αλφαδειά) για τη σωστή λειτουργία του, τη στερέωση στον τοίχο και τη μόνωση περιμετρικά (με διογκωμένη πολυουρεθάνη και σιλικόνη). Δίνοντας έμφαση ειδικά στο κάτω μέρος το οποίο δέχεται και τη μεγαλύτερη πίεση (νερό), με στρογγυλό σφουγγαράκι και ειδική σιλικόνη (sikaflex) που δεν τη διαπερνάει το νερό, επιτυγχάνουμε τη στεγανοποίηση και καλύτερη θερμοηχωμόνωση. Τέλος γίνεται ρύθμιση των μεντεσέδων και γενικός έλεγχος των κουφωμάτων. Εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα αποτελούν τα επιλεγμένα, με αυστηρά κριτήρια, συνεργεία μας.

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>