Κελάρι, Μπαρ

» Posted in Ιδέες Διακόσμησης | 0 comments

1 Star (1 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Κελάρι, Μπαρ

« Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου! »

Ξεχάστε τις μικρές κάβες στην κουζίνα όπου βασιλεύει το φως, η ζέστη του καλοριφέρ, η μυρωδιά και πλήθος θορύβων. Η διαμόρφωση και η διακόσμηση της σπιτικής κάβας προϋποθέτει βασικά βήματα για την επίτευξη του στόχου της, δηλαδή τη συντήρηση των κρασιών και τη χαρά του μερακλή! Παραδοσιακό, μοντέρνο, ρουστίκ και όποιο άλλο στυλ επιλέξουμε, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!
Για την επιτυχή κατασκευή και διαμόρφωση ενός κελαριού, κύριοι παράγοντες είναι ο χώρος, ο αερισμός, η υγρασία, η θερμοκρασία, τα υλικά και ο φωτισμός.
Ένα από τα καταλληλότερα σημεία για την κάβα σας είναι ο χώρος κάτω από τις σκάλα, αρκεί να μην συνυπάρχει με σωλήνες που προκαλούν αυξομειώσεις στη θερμοκρασία. Ο χώρος του υπογείου, επίσης, είναι μια ιδανική επιλογή, καθώς εκεί η υγρασία παραμένει σε σταθερά επίπεδα. Καλό είναι ο χώρος να αερίζεται φυσικά, η υγρασία και η θερμοκρασία να είναι σταθερή στα ποσοστά των προδιαγραφών ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου. Η πέτρα, το ξύλο και το πλακάκι μειώνουν τον κίνδυνο ποιοτικής αλλοίωσης. Τέλος, η αποφυγή φυσικού φωτισμού θεωρείται απαραίτητη.

Η διασκέδαση και η χαλάρωση με την παρέα στον προσωπικό μας χώρο γεννά την ευχάριστη ανάγκη για τη δημιουργία του μπαρ. Η διαμόρφωση του χώρου αυτού στο σπίτι είναι αρκετά απαιτητική, καθώς θα χρειαστεί να βρεθεί η κατάλληλη θέση, να χρησιμοποιηθούν τα απαραίτητα υλικά και να διακοσμηθεί με τα αντικείμενα και τα έπιπλα που ταιριάζουν στο προσωπικό ύφος και στυλ.

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>