Ιδέες διακόσμησης για το γραφείο από όλο τον κόσμο

» Posted in Κατάστημα-Γραφείο-Επαγγελματικοί χώροι | 0 comments

1 Star (2 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Ιδέες διακόσμησης για το γραφείο από όλο τον κόσμο

Το καθεστώτος που ήθελε τον επαγγελματικό χώρο ψυχρό και άχρωμο, με τις γκρι μοκέτες και τα λευκά γραφεία, τους άδειους τοίχους και τους λανθασμένους φωτισμούς – στοιχεία που λειτουργούσαν απωθητικά προς τον εργαζόμενο – έχει πλέον αλλάξει ριζικά. Έρευνες από ψυχολόγους έδειξαν πως το περιβάλλον εργασίας είναι καθοριστικός παράγοντας για την απόδοση κάθε ατόμου.

Πράγματι, ο επαγγελματικός χώρος είναι ιδιαίτερα σημαντικός, διότι αφενός περνάμε σε αυτόν ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας μας, αφετέρου οφείλουμε να φροντίζουμε καθετί που μας περιβάλλει να συντελεί στο να πετυχαίνουμε τον στόχο μας, να είμαστε δηλαδή παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί.
Ο χώρος στον οποίο δημιουργούμε, φανταζόμαστε, εξελισσόμαστε και αποδίδουμε στο μέγιστο βαθμό αξίζει να αντιμετωπίζεται με την δέουσα σοβαρότητα και προσοχή. Πρέπει επομένως να λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης, να συνδυάζει επαρκώς την πρακτικότητα με την εσωτερική ισορροπία.

Τώρα το design κυριαρχεί στο γραφείο και μας αλλάζει την καθημερινότητα με έναν ξεχωριστό τρόπο! Πρωτότυπες ιδέες που καλύπτουν κάθε γούστο, αλλά και υπέροχα γραφεία με  διαφορετικά στυλ είναι εδώ για να μας προσφέρουν μια επιπλέον πινελιά έμπνευσης και φαντασίας!

 

 

Πολλές πρωτότυπες ιδέες, από γνωστές και μη εταιρείες, υπέροχα γραφεία με πολλά και διαφορετικά στυλ για έμπνευση και φαντασία!

design offices

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>