Διακόσμηση Online

» Posted in Blog | 0 comments

1 Star (No Ratings Yet)
Loading...

Διακόσμηση Online! Διακοσμητικές υπηρεσίες μέσω διαδικτύου.

Mε το πρωτοποριακό σύστημα τηλεπικοινωνίας που παρέχει το γραφείο μας για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, την μείωση του κόστους των μετακινήσεων και την επιτάχυνση των διαδικασιών κάθε διακοσμητικής υπηρεσίας, μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα της αμφίδρομης επικοινωνίας και της μετάδοσης σε μεγάλες αποστάσεις φωνής, δεδομένων και εικόνας.Οι λειτουργίες που υποστηρίζει είναι:
• τηλεδιάσκεψη από προσωπικούς υπολογιστές (video conferencing)
• προβολή παρουσιάσεων από ηλεκτρονικά έγγραφα (pdf,doc,ppt,jpg)
• χρήση ασπροπίνακα για σχολιασμό πάνω σε παρουσιάσεις (whiteboard)
• διαμοιρασμό επιφάνειας εργασίας (desktop sharing)
• ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων για συνεννοήσεις κατά τη διάρκεια της συνάντησης (chat)
Χωρίς να χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός π.χ. την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος όπως το skype, ο πελάτης βρίσκεται σε ένα διαδραστικό περιβάλλον και έχει τη δυνατότητα να μοιράζεται αρχεία όπως φωτογραφίες, κείμενα και άλλα δεδομένα, να βλέπει και να τον βλέπουν, να συνομιλεί, να γράφει, να σχεδιάζει κτλ. έτσι ώστε να πραγματοποιείται ένα συμβουλευτικό – ενημερωτικό ραντεβού σε πραγματικό χρόνο, οπουδήποτε και αν βρίσκεται.
Το σύστημα βασίζεται σε λογισμικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα λειτουργικά συστήματα (Microsoft Windows, Linux, MacOS). Για τη χρήση του απαιτείται ένα λογισμικό πλοήγησης ιστοσελίδων (π.χ. Mozilla Firefox, Internet Explorer) με εγκατεστημένο Flash plug-in, που υπάρχει σε όλους τους υπολογιστές. Επίσης, προτείνεται η ύπαρξη κάμερας, headset (ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο), ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να εμφανίζονται και να συνομιλούν μεταξύ τους.
Η τηλεδιάσκεψη αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ ομάδων ανθρώπων από διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα, όπως για παράδειγμα το τεχνικό συνεργείο, τον μηχανικό, τον προμηθευτή των υλικών κλπ.

Η τηλεδιάσκεψη αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί και μεταξύ ομάδων ανθρώπων, από διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα, όπως για παράδειγμα και με το τεχνικό συνεργείο, τον μηχανικό, τον προμηθευτή των υλικών κλπ.

Απεικόνιση περιβάλλοντος της διαδραστικής συνομιλίας

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>