Γυμναστήριο

» Posted in Ιδέες Διακόσμησης | 0 comments

1 Star (1 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Γυμναστήριο

Ο προσωπικός χώρος γυμναστηρίου αποτελεί μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις άθλησης του ατόμου στο οικείο περιβάλλον του, προσφέροντάς του εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, καθώς και τη δυνατότητα εκγύμνασης σε έναν χώρο που τον εκφράζει αισθητικά και καλύπτει τις προσωπικές του ανάγκες.

Η επιλογή και η οριοθέτηση του χώρου μέσα στην κατοικία εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως ο προσανατολισμός, η φωτεινότητα, η υγρασία και η θερμοκρασία.

Η διαμόρφωση και η διακόσμηση του γυμναστηρίου βασίζεται στις εξειδικευμένες γνώσεις του διακοσμητή, σε συνάρτηση πάντοτε με τις προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες του ατόμου.

Κατά την κατασκευή του χώρου δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά επένδυσης του δαπέδου, τη σωστή διάταξη των οργάνων και των επίπλων και τον σωστό αερισμό του χώρου. Έχοντας στόχο τη μείωση του  τεχνητού φωτισμού, γίνεται μελέτη για την ομοιόμορφη διάχυση φυσικού φωτός στον χώρο. Βασικός παράγοντας για την ψυχοσωματική ευεξία του ατόμου αποτελεί η σωστή επιλογή χρωμάτων και διακοσμητικών αντικειμένων. Η εγκατάσταση ηχοσυστήματος και τηλεόρασης συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>