Βοτσαλωτά δάπεδα

» Posted in Ειδικά Υλικά | 0 comments

1 Star (1 votes, average: 1,00 out of 1)
Loading...
Βοτσαλωτά δάπεδα

Το βοτσαλωτό δάπεδο αποτελεί ένα μοναδικό, ανθεκτικό σύστημα, ικανό να εφαρμοστεί  και στις πιο απαιτητικές επιφάνειες, καθώς συνδυάζει τα κλασικά ιταλικά μωσαϊκά με τις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής. Πρόκειται για ένα άριστης ποιότητας υλικό, ιδανικό τόσο για νέες κατασκευές όσο και για ανακαινίσεις.
Με μια μεγάλη ποικιλία ψηφίδων σε πολλά μεγέθη και γήινες αποχρώσεις, δίνει την δυνατότητα για ένα τελείως ξεχωριστό σχεδιασμό, ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει ιδιαίτερα σχήματα και σχέδια, σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Το αποτέλεσμα είναι άκρως φυσικό, καθώς το βότσαλο δένει αρμονικά με το περιβάλλον. Με έντονη την παρουσία του ελληνικού στοιχείου -κυρίως του νησιωτικού- δίνει μια αίσθηση ισορροπίας αλλά και μεγάλη ελευθερία κινήσεων.
Ιδανική επιλογή για την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων – όπως η πισίνα, ο κήπος, ο χώρος στάθμευσης- αλλά και εσωτερικών –όπως μικρές γωνιές στο σαλόνι μας, ο προθάλαμος και η είσοδος- αναδεικνύει κάθε σημείο, είτε πρόκειται για δάπεδο είτε για τοίχο, παρέχοντας μια ασύγκριτα φυσική κομψότητα.

 

 

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>