Υπηρεσίες

Ανακαίνιση, Διακόσμηση, κατοικιών, ενοικιαζομένων δωματίων, ξενοδοχείων, καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Αθήνα και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε στη διακόσμηση και την ανακαίνιση του χώρου σας, θα αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα και το προσωπικό σας στυλ.
Θα καλύπτουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες για το χώρο σας με τη συνέπεια, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό μας.
Ανακαίνιση, Διακόσμηση σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Αθήνα
Κατασκευές – Εργασίες από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας:

 • Κτισίματα – Γκρεμίσματα – Μερεμέτια
 • Σοβατίσματα – Επιχρίσματα – Μονώσεις
 • Υδραυλικές – Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
 • Γυψοσανίδες – Ψευδοροφές
 • Ελαιοχρωματισμοί – Τεχνοτροπίες
 • Σιδηροκατασκευές – Αλουμινοκατασκευές – Ξύλινες Κατασκευές
 • Κουφώματα
 • Κουζίνες – Ντουλάπες
 • Τζάκια
 • Δάπεδα – Επενδύσεις Τοίχων
 • Τοιχογραφίες
 • Σκάλες

 

Υπηρεσίες Διακόσμησης:

Οργανόγραμμα έργου

Σχεδιασμός και αποτύπωση διαγράμματος του χρόνου εργασιών.

Διακοσμητική μελέτη δύο και τριών διαστάσεων (2D & 3D)

Μελέτη και σχεδίαση του χώρου και των αντικειμένων (έπιπλα, κατασκευές, υλικά) -κατόψεις, όψεις, ανόψεις, τομές- σε δύο διαστάσεις ή και σε τρισδιάστατο φωτορεαλισμό. Ο σχεδιασμός μπορεί να γίνει είτε χειροποίητα είτε με πρόγραμμα υπολογιστή.

Επιμέτρηση – Αποτύπωση χώρου

Ακριβής μέτρηση με ειδικά όργανα  (laser) και σχεδίαση του χώρου.

Προϋπολογισμός και κοστολόγηση

Υπολογισμός κόστους του έργου και ανακοστολόγηση σύμφωνα με το διαθέσιμο ποσό του πελάτη.

Μελέτη ηλεκτρολογικών, υδραυλικών, αποχετευτικών εγκαταστάσεων

Σχεδίαση ηλεκτρολογικών, υδραυλικών, αποχετευτικών παροχών και θέσεων, σύμφωνη με την εργονομία, την λειτουργικότητα και τις ανάγκες του χώρου και του πελάτη.

Μελέτη φωτισμού

Μελέτη και σχεδίαση για τον φωτισμό του χώρου, με ειδικά συστήματα  τελευταίας τεχνολογίας, που εξοικονομούν ενέργεια και προβάλλουν την αισθητική.

Μελέτη χρωματικών συνδυασμών

Πρότασεις χρωματικών συνθέσεων που επιτυγχάνουν την άριστη συνύπαρξη του ατόμου με το χρώμα ως βασικός παράγοντας που επιδρά στην ψυχολογία του.

Κατασκευαστικά και δομικά σχέδια

Λεπτομερής σχεδίαση όλων των επιμέρους κατασκευών (έπιπλο, κουζίνα, ντουλάπα) για την ανάθεση του έργου στα αρμόδια συνεργεία.

Ενημέρωση και τήρηση κανονιστικών διατάξεων

Έρευνα πολεοδομικών, υγειονομικών(όπου απαιτείται) κανονισμών και νόμων και προδιαγραφές για παραδοσιακούς οικισμούς και διατηρητέα κτίρια.

Έρευνα αγοράς – Συλλογή προσφορών – Αξιολογήσεις

Οργανωμένη συλλογή πληροφοριών σχετικά με την αγορά και τη διακόσμηση – κατασκευή, εστιάζοντας στην ποιότητα, στο κόστος και στις νέες τάσεις. Συλλογή των προσφορών και κατόπιν αξιολόγηση με γνώμονα την ποιότητα, τις παροχές, το κόστος, τις εγγυήσεις και τις τυχόν παροχές υπηρεσιών.

Έλεγχος αγοράς

Συνεχής έλεγχος ποιότητας, ποσότητας και κόστους των προιόντων και υλικών που έχουν προμηθευτεί.

Επίβλεψη έργου

Η τεχνική επίβλεψη του έργου βασίζεται στην εφαρμογή της κατάλληλης τεχνογνωσίας, τηρώντας τις προδιαγραφές που απαιτούνται.

Υποβοήθηση ένταξης σε επιδοτούμενα προγράμματα

Με τις απαραίτητες προϋποθέσεις του εκάστοτε προγράμματος, για τη σωστή προώθηση, διαχείριση και υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων.

Συμβουλές για τις νέες τάσεις στον χώρο της διακόσμησης και των υλικών

Με τη συνεχή κατάρτιση και έρευνα πάνω στις τάσεις της εκάστοτε εποχής, προτείνουμε φρέσκιες ιδέες και καινοτόμες λύσεις.

Διακοσμητικές υπηρεσίες εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου

Πρωτοποριακό σύστημα με κάμερα, ήχο και συνομιλία χωρίς να χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός π.χ. την εγκατάσταση κάποιου πρόγραμματος όπως το skype. O πελάτης βρίσκεται σε ένα διαδραστικό περιβάλλον με τη δυνατότητα να μοιράζεται φωτογραφίες και άλλα στοιχεία ώστε να πραγματοποποιείται συμβουλευτική σε πραγματικό χρόνο από οπουδήποτε και αν βρίσκεται. Η τηλεδιάσκεψη αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί με περισσότερα άτομα από διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα όπως για παράδειγμα τεχνικό συνεργείο, μηχανικό, προμηθευτή υλικών κλπ.

Συμβουλευτικό ραντεβού

Με μία ή περισσότερες επισκέψεις στον χώρο σας, σας παρέχουμε τις ιδέες , τις λύσεις και τις απαντήσεις σε διακοσμητικά, κατασκευαστικά και τεχνικά θέματα.